info@protim.hr +385 99 23 55 300

ROLETE

Kvalitetne ALU i PVC rolete suvremenog dizajna

Bitan element svakog doma

Rolete su oduvijek bile bitan element svakog doma te je njihova funkcija puno veća od same regulacije svjetlosti u prostoru i zaštite Vaše intimnosti. Kvalitetne i pravilno postavljene rolete Vaše prozore štite od svih vremenskih neprilika, dok ujedno predstavljaju zaštitu od neovlaštenog ulaska u Vaš dom ili poslovni prostor.

Pored ovih zaštitnih funkcija, rolete imaju značajnu ulogu kada je u pitanju toplinska i zvučna izolacija. Istraživanjima je dokazano kako kvalitetne i pravilno postavljene rolete mogu smanjiti gubitak toplinske energije i do 30% što dugoročno gledano predstavlja značajnu uštedu energije i novca u konačnici. Isto tako rolete imaju izvrsnu zvučnu izolaciju te, kada su u potpunosti spuštene, mogu smanjiti čak 50% buke s ulice.

PROTIM u svojoj ponudi ima kvalitetne ALU i PVC rolete suvremenog dizajna koje predstavljaju dugoročno rješenje za Vaš dom ili poslovni prostor. Prilikom izrade roleta našim korisnicima nudimo veliki izbor boja i imitacija drveta, pa će se tako naše rolete savršeno uklopiti u sve Vaše fasade.

 Prilikom narudžbe roleta, nudimo Vam mogućnost odabira između:
  • ručnog spuštanja i podizanja roleta
  • motornog     –  s opcijom tipkala ili  opcijom daljinskog upravljanja

Isto tako prilikom narudžbe stolarije možete odabrati želite li da kutija za roletu bude postavljena s:

  • unutarnje strane (nadgradna kutija)
  • vanjske strane (vanjska kutija)

 

Raspitajte se za novinu u našoj ponudi – rolete sa zaključavanjem
Želimo istaknuti kako je u PROTIM-u sve podređeno Vašim zahtjevima te, ukoliko smo u mogućnosti, nastojat ćemo maksimalno zadovoljiti Vaše želje i zahtjeve.

Obratite nam se s povjerenjem.