info@protim.hr +385 99 23 55 300

VRATA

Unutarnja, vanjska, zaokretna i klizna vrata

Željena doza intime

Ulazna vrata predstavljaju prvi vizualni kontakt prilikom prilaska Vašoj kući ili poslovnom prostoru. Poput posjetnice za Vaš dom ulazna vrata značajno utječu na ostavljanje prvog dojma.

Naša vrata su visokokvalitetan i dugoročan proizvod koji krasi moderan dizajn, ali isto tako pružaju visoki stupanj sigurnosti. U našoj ponudi nudimo unutarnja, vanjska i klizna vrata koja će Vam uvijek osigurati željenu dozu intime. Poseban sustav zatvaranja s više sigurnosnih prihvata pruža Vam dodatnu sigurnost.

Prilikom izrade vrata možete birati između 11 osnovnih boja, raznog drvenog dekora te svih RAL boja za aluminij nebitno govorimo li o ALU vratima ili PVC vratima sa ALU oblogama . Isto tako, možete odabrati način otvaranja kao i to, želite li model s ravnim ili kosim prečkama, te naravno  ukrasne panele koji dolaze u Vaša vrata. Također Vam možemo ponuditi vrata sa skrivenim krilom(moderna, drukčija, unikatna).Naša vrata otporna su na ogrebotine i manja oštećenja, kao i na sve vremenske utjecaje.

 
PVC VRATA

OJAČANJE UNUTAR PROFILA:

minimalno 2 mm,osim kod nekih specijalnih visina

SPOJNICE:

specijalni nastavci koji se stavljaju na kuteve krila prije varenja,koji uvelike povečavaju čvrstoću vara

OKOV:

mi koristimo samo renomirane-provjerene dobavljače(partnere)!

BRAVE:

s obzirom na broj mjesta zaključavanja , pa sve do automatskih ili brava sa motorima

CILINDRI:

sigurnosni, protubušni , sa kod ključevima…

PANELI:

visoke kvalitete , preko 10.000 kombinacija boja , oblika , stakala itd.

Posebna priča su paneli za SKRIVENA KRILA u tom dijelu imamo nebrojene mogućnosti da   udovoljimo svakom aspektu ili dizajnu kupca.

KVAKE: 

višegodišnje iskustvo u suradnji sa njemačkom firmom HOPE koja nam nudi iznimno veliku paletu         kvaka , gurača , kugli …

ostalo:

IZBOR STAKALA , ŠPIJUNKE , OTVARANJE VRATA POMOĆU OTISKA PRSTA …

Vrata su definitvno poseban proizvod u stolariji. Proizvod vrata je poseban, drukčiji i osoban u odnosnu na ostale proizvode. S vratima možete pokazati svoju osobnost. Mi možemo za Vas može napraviti unikatna vrata.

Opravdat ćemo ukazano povjerenje!